ENI

ENI Smeermiddelen voor de Industrie.

Eni biedt complexe zakelijke oplossingen voor bijna alle toepassingen met inbegrip van industriële corporate klanten. Wij vervullen speciale sector-gebonden wensen met een grootschalig assortiment industriële smeermiddelen in uitstekende kwaliteit en tegen betaalbare prijzen.

Voor de Landbouw.

Onze smeermiddelen (motorolie, versnellingsbak- of hydraulische olie, smeervetten of zelfs STOU oliën voor verschillende versnellingsbakken in combinatie met natte remmen) voldoen aan de hoogste verwachtingen van fabrikanten, als ook aan de “low-SAPS‘ in combinatie met brandstof besparende eisen van de klant.

Onderhoudsproducten.

Afgezien van de motorolie- lijn bieden wij, essentieel voor werkplaats processen, een breed scala van oliën, smeervetten en producten voor toepassingen zoals: antivries, remvloeistoffen, kettingoliën, handverzorging, filters en werkplaats onderdelen.

Voor uw Wagenpark, of uw privé Auto en Motor.

De nieuwe eni i-Sint is een compleet assortiment motorolie inclusief synthetische, semi-synthetische en minerale olie geformuleerd op basis van de eisen en potentie van verschillende gebruikte motortypes onder alle condities.